Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Sagt mening i sakene Formannskapet 27.06.18

Meninger:


28.06.18 - PS 64/18 Kino/ Bibliotek

Hvor er logikken?

Vi sier opp lærere, gir barna våre en tøffere hverdag, for å bygge ny kino..??

Hva skal vi med nytt bibliotek, om vi risikerer at barn faller i fra fordi kommunen skal spare penger ved å gi de et dårligere tilbud i barnehagen og i skolen?

Ida Sandberg


27.06.18 - PS 64/18 Kino/ Bibliotek

Jeg ville ikke prioritert bygging av nytt bibliotek\kino pr. nå.

Det er dumt å bruke et tosiffra antall millioner som mye heller burde vært brukt på personell innenfor helse og oppvekst hvor man vil merke de foreslåtte kuttene kraftig. Det vil nok for store deler av kommunens befolkning fremstå som uforståelig at man kutter i tilbud folk virkelig trenger for å prioritere noe som pr nå ikke er nødvendig (kino) og nytt bibliotekbygg (det vi har fungerer bra og vil gjøre det i flere år framover).

Verdal har et svært godt kinotilbud, man må ikke nødvendigvis ha alt i sin kommune. Levanger har mange andre kvaliteter, å bygge ny kino som vil konkurrere mot Verdal og med svært liten sannsynlighet være noe plussprosjekt, er i mine og flere jeg skriver på vegne av, lite framtidsrettet. Det er bedre med en kino som går greit rundt (Verdal), enn 2 som ikke vil gå like greit rundt om vi og bygger ny. En kino her vil trolig bli en utgiftspost i all overskuelig framtid.

Vær så snill, lytt til folket, vi vil ha bedre tjenester for våre barn, våre syke og våre eldre.

Festiviteten ville stått seg mye bedre som teater, bygg for foredrag etc hvor kommunen kunne dratt inn leieinntekter. Pr. nå drar folk til Verdal for å se teater foruten et og annet stykke på torget. Nord universitet tar en stor andel av foredrag hvorav flere mindre kunne vært holdt i festiviteten. Pr. nå har man en kino som fungerer mindre bra på Levanger med seter hvor du ikke kan legge bak ryggen (sitt 2 timer å se kino og du savner Verdal sine seter) og et lydanlegg som ligger endel hakk bak Verdal.

Eivind Eliasson

Til toppen av siden 


25.06.18 - PS 64/18 Kino/ Bibliotek

Vi får vel neppe noen gang et bedre tilbud når det gjelder kinodrift. Biblioteket må det på sikt gjøres noe med uansett. All erfaring viser at dess lengre enn venter med noe, dess dyrere blir det. Her er det bare å støtte innstillingen fra Driftskomiteen.

Hans Heieraas

Til toppen av siden 

Publisert: 26.02.2009 14:47 Sist endret: 28.06.2018 08:20
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051