Ledige stillinger Trønderhallen

Svømmeinstruktør 100% stilling
fullstendig utlysning
Utdrag av stillingsannonse:

I Trønderhallen blir det skolesvømming på dagtid, i tillegg til at det blir mulighet for å holde kurs på ettermiddager. Svømmeinstruktør i Trønderhallen må samarbeide tett med skolene i kommunen for å koordinere svømmeopplæringen. Svømmeinstruktør skal være Trønderhallens fagressurs på svømmeopplæring. Hovedfokuset for svømmeinstruktøren blir grunnleggende svømmeferdigheter og vanntilvenning.

Arbeidsoppgaver

• Svømmeopplæring, planlegging og gjennomføring. Dette i samarbeid med øvrige kroppsøvingslærere i kommunen.
  • Intern opplæring i metodikk og grunnleggende svømmeferdigheter
  • Inngå i vaktturnus i bassenget i perioder med lite svømmeopplæring for grunnskolen.
  • Bidra positivt ved større arrangement

Utdannelse/arbeidserfaring

• Det er ønskelig med pedagogisk utdanning, og gjerne med en av følgende utdanninger: grunnfag kroppsøving, grunnfag idrett, faglærer idrett, relevant trenerutdanning innen svømming, eller tilsvarende.
  • Erfaring med opplæring av barn og unge, helst innen idrett
  • Gode svømmeferdigheter
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid og personlig egnethet kan erstatte formellkompetanse

Søknadsfrist: 14.04.11

Tilkallingshjelp/ferievikar badevakt, resepsjonist, hallvakt
fullstendig utlysning
Utdrag av stillingsannonse:
Arbeidsoppgaver

• Inngå i vaktturnus i svømme- og idrettshall, samt resepsjon (dag, kveld og helg)
  • Ekstrahjelp ved større arrangement

Utdannelse
Det kreves ingen formell utdanning men det kreves bestått livredningsprøve (4m dybde) de siste 6 måneder før oppstart for å jobbe som badevakt. Førstehjelpskurs må også gjennomføres. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Alle vakter må være over 18 år.

Søknadsfrist: 26.04.11

Gå til søknadsside m/innlogging: Gå til søknadside m/innlogging