Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Rådgiver

Rådgiverne samarbeider og har ansvar for sosialpedagogisk rådgivning og utdannings- og yrkesrådgivning på ungdomstrinnet.

Formålet med den sosialpedagogiske rådgivingen er å medvirke til at den enkelte eleven finner seg til rette i opplæringen, personlig, emosjonelt og sosialt.

Utdannings- og yrkesrådgivingen har som formål å bevisstgjøre og støtte eleven i valg av utdanning og yrke. Det er ønskelig å gi elevene god veiledning og informasjon, slik at de utvikler kompetanse til å ta egne valg og planlegge utdanning og yrke i et langsiktig læringsperspektiv.

 

  • utdanning.no - er en nasjonal nettportal for utdanning og karriere, og har oversikt over utdanningstilbudet i Norge.
    Nettstedet gir oversikt over mer enn 5.000 utdanninger i Norge, fra videregående opplæring til høyere utdanning, inkludert fagskoler, folkehøgskoler og etter- og videreutdanningstilbud
  • vilbli.no – informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring
    Her finner søkerne oppdatert og kvalitetssikret informasjon om videregående opplæring til enhver tid. På grunnlag av denne informasjonen skal søkerne kunne gjøre sine valg.
    Målgruppene er ungdom og voksne som skal søke videregående opplæring samt rådgivere og foreldre, og nettstedet skal være søkernes hovedkilde til informasjon om videregående opplæring.
  • vigo.no - for deg som skal søke videregående opplæring i skole eller bedrift, fagskoleutdanning eller voksenopplæring/realkompetansevurdering
  • videregående skoler i Nord-Trøndelag

Til toppen av siden

Publisert: 10.05.2009 19:15 Sist endret: 23.08.2013 12:31
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051