Barnas verdendager på Campus Røstad

Lørdag 29.september kl 1130 på Campus Røstad.

Til denne store dagen på Røstad deltar mange barn fra Levanger på ulike scener og via kunstprosjekt. Vi oppfordrer alle familier tilhørende Frol å besøke denne opplevelsesdagen på Røstad.

Sang, musikk, dans , mat og konserter fra mange verdensdeler i regi av Rikskonsertene og lokale aktører.

Kristin Løseth Waade skriver på FB:

29. september er lørdagen du ikke vil gå glipp av. Gjør klar for en kulturell festdag for heile familien! Lørdag 29. september må alle barnefamilier og alle andre som vil ha en dag i nytelsens tegn sette av dagen til årets happening på Levanger. Barnas Verdensdager er en internasjonal familiefestival – en fargerik møteplass med kulturuttrykk fra ulike steder i verden - med verksteder, forestillinger, konserter, mat og utstillinger for barn i alle aldre. Og alt er gratis. Dagen starter med prosesjon fra Levanger torg og opp til Campus Røstad kl. 11:00 med Barne-og ungdomskorpset, barnebyteateret og Skogn leikaring i bresjen. Vi åpner dørene på Røstad HiNT kl. 11:30 og fyller rommene med musikere, dansere, kunstnere, sjonglører, gjøglere, eventyrfortellere, mat og mye mer. Vi har kulturelle verksteder fra alle verdens hjørner. For å nevne noen aktiviteter; Dans fra Java, Flamencodans og gitarspill, Toner fra Peru og Bolivia, Mini Afrika, Eventyr fra Mali med Moussa Diallo( http://www.moussadiallo.com/jukebox/index.html ), Samisk leir, Leikarring fra Skogn, Quintus workshop, Tamilsk dans, kunstverksteder, Barnas Verdensscene med barn fra kulturskolen, barnebyteateret og mange fler. Sett av dagen Velkommen!

Publisert: 24.09.2012 14:21 Sist endret: 03.10.2012 14:15 Opprettet av Torkjel Øyen