Serviceprisen 2016

Serviceprisen 2016 er tildelt vår kjære Anita Helene Pettersen.

Anita takler omstilling og stadig nye arbeidsoppgaver med smittende, godt humør og med positive kommentarer.  Som sekretær for 90 ansatte, 540 elever og 1000 foresatte er hun alltid blid, imøtekommende og behjelpelig ved små og store henvendelser, enten det er på telefon eller ved at folk kommer på kontoret hennes.  Hun har omsorg for alle sine medmennesker, behandler alle med respekt og stiller alltid  opp for felleskapet her ved Frol.

Anita er vårt ansikt utad, alle som ringer eller besøker oss møter henne først, og hun viser stadig at hun har den grunnleggende etiske tilnærming som gjør at alle føler seg godt ivaretatt og velkommen til Frol.  Hun er opptatt av at folk skal bli møtt på en skikkelig måte, og gjør det som skal til for at alle skal oppleve dette her på Frol.

Anita har en utprega serviceholdning til alt og alle.  Hun jakter på mer effektive måter å utføre oppgaver på, og er bl.a sentral i vår oppbygging av kompetanse mtp innføring av det skoleadministrative hypernet-programmet.  Hun kontaktes også ofte fra andre enheter når ansatte der står fast i spørsmålsstillinger knyttet til oppgaver Anita utfører her ved Frol.

Anita har en smittende latter, kontordøra står alltid åpen og lyset slukkes sjelden før oppgavene er unnagjort.

Publisert: 08.03.2016 13:16 Sist endret: 29.04.2016 13:46 Opprettet av Torkjel Øyen