Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Rød 1-3 år

Ansatte på Rød:

  • Anne Gunn Opem Renden, Pedagogisk leder
  • Tone Høyem, fagarbeider
  • Wenche Svendgård Persøy, fagarbeider


På Rød har vi 9 barn i alderen 1-2 år.

Her er vi opptatt av at alle barna skal bli sett, føle seg trygge og ha et omsorgsfullt fang å komme til. Det er viktig for oss å se det positive barn gjør, og gi ros og oppmuntring.

Vi legger vekt på å jobbe for at alle skal bli inkludert i leik og fellesskapet i gruppa. Voksne er rollemodeller, og viser barna gode alternativ i forhold til atferd. Vi roser når vi ser at barna gjør gode handlinger mot hverandre.

Innimellom deler vi barna i smågrupper, der språk og sosiale ferdigheter er i fokus. Vi har samlingsstunder med sang/musikk, fortelling/bøker og innhold fra periodens tema. Barnas interesse og fokus styrer hvordan vi jobber med, og hva vi skal lære mer om, bl. a. når det gjelder temaet «Kroppen». Vi skal være observante både i forhold til verbale og non-verbale uttrykk hos barna. Det er viktig at barna får trene på å være selvstendig og kjenne på mestringsfølelsen. Vi motiverer dem til å gjøre selv, og gir oppgaver som er passe utfordrende ut fra alder og modning.

Vi er opptatt av et sunt og variert kosthold, og at måltidene skal være en rolig og hyggelig stund med god samhandling mellom voksen og barn.

Vi går på tur 1 gang i uka, og lengde på turen kan variere. Vi legger vekt på gode turopplevelser i det flotte nærmiljøet rundt barnehagen. Turer gir varierte muligheter for utforsking og læring, samt motoriske utfordringer.

Til toppen av sidenHistorikk:

Publisert: 07.02.2013 09:47 Sist endret: 23.01.2019 11:50
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051