Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Staup barnehage

Fra og med mandag 12. august 2019 er vi tilbake på Staup barnehage i Staupslia 41.

Gamle Nesheim skole - klikk for større foto 

Staup barnehage har på grunn av vannlekkasje benyttet gamle Nesheim skole, Alstadhaugveien 143, 7607 Levanger fram til 12.08.19.


Søk/endre plass

Staup barnehage ligger sentralt til på Staup-området på Nesset. Bussholdeplass ligger like i nærheten av barnehagen. Det er 15 minutters gange fra sentrum og til barnehagen. Barnehagen har skogen, fjæra og andre naturskjønne områder som vi aktivt benytter hver dag. Vi har også en fotballbane vi kan benytte som ligger like i nærheten av barnehagen.

Barnehagen er en treavdelings barnehage som nettopp er oppgradert med nytt ventilasjonsanlegg og nytt, inngjerdet uteområde. Lokalene er delt inn i mange rom som gir oss god mulighet til å dele barna inn i mindre grupper.

 
Personalet i Staup barnehage jobber med utgangspunkt i Carolyn Webster Stratton sin teori De Utrolige Årene (DUÅ). Dette er et skole- og barnehageprogram. Formålet er å styrke personalets kompetanse i forebygging og håndtering av adferds-problemer, samt å styrke kompetansen i gruppeledelser inklusive ulike proaktive lærings-tilnærminger. Programmet tar sikte på å styrke voksen-barn relasjonen og er et ledd i Levanger kommune sin satsing på tidlig tilknytning.

Vår visjon er: ”Aktive barn med hjerte for naturen".

Barn og voksne er mye ute og vi har fokus på at maten som serveres i barnehagen skal være sunn.

Vi jobber etter lov om barnehager i Norge, Rammeplan for barnehager i Norge og lokal rammeplan for barnehager i Levanger kommune.

Vi utarbeider Årsplan (jfr. hver avdeling) og Plan for virksomhet


Velkommen som søker i vår barnehage!

Til toppen av siden


Historikk:

Publisert: 10.06.2011 09:40 Sist endret: 06.08.2019 12:04
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051