Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Kvitveisa, de største barna

Kvitveisa er ei avdeling for de eldste barna i barnehagen, og vi har et godt samarbeid med Blåveisa. Vi har ofte åpne dører mellom avdelingene, og er sammen på morgenen og på ettermiddagen.

Vi er opptatt av at barna skal få oppleve at barnehagen er en trygg plass og være. Vi gir omsorg til hvert enkelt barn ut i fra barnets forutsetninger og behov.

I Momarka barnehage skal alle barn oppleve inkludering, og det å ha en venn! I tette relasjoner med andre barn får barna leke, oppleve og lære, samt utfolde seg i fri fantasi.

Respektfulle voksne danner respektfulle barn. Vi legger stor vekt på likeverdet. Vi jobber tett opp mot barna i hverdagslige situasjoner med utvikling av sosial kompetanse og danning. Å lære om empati, konfliktløsning og sinnemestring er en viktig del av barns hverdag. De opplever, erfarer og danner sine egne strategier. Vi voksne jobber også tett opp mot hverandre omkring voksne som rollemodeller.

Overgang barnehage - skole:

  • Vi legger til rette for at førskolebarna forberedes til skolestart og får en tryggest mulig overgang. Vi har ulike besøk på skolen der vi samtidig øver på å gå skoleveien. Vi har turdager sammen med 1.klasse på Halsan skole og møter andre barn i barnehager i nærheten i samme alder. I vinterferien besøker vi SFO. Førskolebarna bruker å ha en avslutningstur i mai/juni, og en overnatting i barnehagen på tampen av barnehageåret.
    Til toppen av siden
Publisert: 07.03.2014 09:52 Sist endret: 13.10.2017 10:18
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051