Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Høgberget 0-4 år

Høgberget er en ny avdeling under Momarka barnehage høsten 2017. Avdelingen holder til i Tyttebærveien 6 på Høgberget.

Vi har trygghet og trivsel i fokus, og i tillegg er humor og glede viktige faktorer i hverdagen vår. Barnas sosiale kompetanse er vi opptatt av å styrke, samt å være nære støttespillere i barnas relasjonsbygging.

Vektlegging av barns medvirkning i det daglige arbeidet er noe vi etterstreber, og vi tar utgangspunkt i barnas interesser både i planleggingsarbeidet og i hverdagssituasjoner.

Bøker, sang, musikk, rim og regler brukes mye, blant annet for å fremme språkutvikling.

Vi legger til rette for daglig fysisk utfoldelse, og fremmer barnas bevegelsesglede og motorisk utvikling. Barnehagens ute- og nærområde brukes aktivt, og alle er ute hver dag. Vi ønsker at barna skal bli godt kjent i nærmiljøet vårt, og de største barna på avdelingen har to faste turdager i uka hvor de utforsker områdene i nærheten. Tett samarbeid med de andre avdelingene i Momarka er viktig, og de største barna har noen felles turdager, med felles turmål, med andre avdelinger. Barn og voksne fra Momarka kommer på besøk til oss på vår avdeling, og i vårt nærmiljø. Og vi går ned til Momarka for å bli kjent med både lokaler, voksne og andre barn før de skal dit på storbarnsavdeling.
Til toppen av siden

Publisert: 07.03.2014 09:54 Sist endret: 09.10.2017 13:27
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051