Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Trøndelags beste turrute – nå på film!

Staupshaugen, Levanger Arboret, Moan og Røstad

I desember 2018 ble turrutene «På tur i Levanger» kåret i Trøndelags beste turrute.

«På tur i Levanger» er fire turruter som er skiltet fra Stadionparken. Turene går til Staupshaugen, Levanger Arboret, Moan og Røstad.

I juryens begrunnelse for kåring av vinneren sto det: «Dette er nærturer der folk bor, med god variasjon fra rute til rute. Det er mange flotte turmål innen korte strekk. Meget god informasjon, med brosjyre til alle husstander i kommunen, flotte og kreativt utformet informasjonstavler. I tillegg til sprek layout. Det er fine skilt – og bruk av små skilt for sentrumsskilting. Skilting med informasjonstavle på Levanger stasjon. - Den første byen i Trøndelag med Perrong til perrong- løsning.»

På Stikonferansen i Bergen 12.-13. mars 2019 ble Norges beste turrute kåret. "På tur i Levanger" var en av 5 superfinalister, men måtte til slutt se seg slått av Ilsengstiene som gikk av med seieren.

Premien for «Trøndelags beste turrute» har kommunen brukt til å få laget en film som viser hvor flott det er å gå på nærtur i Levanger. Filmene er akkurat ferdig og gir et flott innblikk i hvordan fastboende og besøkende kan få fine nære naturopplevelser med utgangspunkt fra Stadionparken midt i sentrum! Dette skal vi benytte til å markedsføre turmulighetene i sentrum.

Video:

"På tur i Levanger" - klikk for video
Til toppen av siden 

Klikk for brosjyre
Til toppen av siden Publisert: 02.09.2019 08:02 Sist endret: 25.02.2020 15:20

Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051