Informasjon til beboere i Eidsbotnvegen, Fagerstrandvegen og Petter Nyengets veg

Levanger kommune skal skifte ut vann- og avløpsledninger.

Levanger kommune skal skifte ut vann- og avløpsledninger i området vist på bilde. For avløpsvann skal kommunen legge 2 separate rør. I den forbindelse krever kommunen, med hjemmel i forurensningsloven, at huseierne også legger 2 separate avløpsrør fra hus til kommunens avløpsledninger.

Antatt anleggsstart er august i år. Det er et omfattende arbeid som skal gjøres, vi forventer at anlegget vil pågå til vår 2022.

Det sendes informasjonsbrev til beboere som blir påvirket av anleggsprosjektet med mer utfyllende informasjon og kontaktinformasjon til byggeleder.

Stengingen av vann og veg varsles på SMS. For at kommunen skal kunne varsle korrekt burde alle kontrollere at riktig telefonnummer er registrert i det nasjonale kontaktregisteret. Oppdatering av telefonnummer kan gjøres på www.norge.no

Link: https://www.norge.no/nb/oppdater-kontaktinformasjon

Publisert: 08.07.2021 16:37 Sist endret: 08.07.2021 16:46