Fritidskortet i Levanger

Støtte til fritidsaktiviteter for barn og unge i familier med økonomiske utfordringer

Trang familieøkonomi kan gjøre det vanskelig å betale for barnas fritidsaktiviteter. Derfor har Levanger kommune innført Frititidskortet. Dette gjelder for barn mellom 6 og 18 år.

Fritidskortet bidrar i hovedsak til å dekke utgifter til medlemskap og aktivitetsavgift i korps, idrett, 4H eller liknende. Sportsutstyr, instrumenter osv. dekkes ikke av Fritidskortet.

BUA Levanger låner ut utstyr til sport og fritid GRATIS.

Fritidskortet er digitalt og hentes på levanger.friskus.com. Ta kontakt med servicekontoret@levanger.kommune/ 74 05 25 00 for å få tilsendt info om hvordan dere kan ta i bruk Fritidskortet.

Jobber du med barn og unge og ønsker informasjon om Fritidskortet? Kontakt servicekontoret@levanger.kommune / 74 05 25 00

Finner du ikke din klubb, forening eller aktivitet?

Hvis ikke din klubb/forening/aktivitet er oppført som arrangør i Friskus, be dem følge veiledningen under, eller kontakte prosjektleder Ingvild Radwan: inradw@levanger.kommune.no / 93020217.

For lag og foreninger eller andre tilbydere:

Fritidskortet - kriterier for tilbydere

1.Aktiviteten må gjennomføres minimum 8-10 ganger pr. halvår.
2. Aktiviteten må være for barn og unge mellom 6-18 år.
3. Det må være en mulighet for en prøveperiode før barnet binder seg til aktiviteten.
4. Prisen på aktiviteten kan ikke øke utover normal prisvekst

Kom i gang:

1. Opprett arrangørside på levanger.friskus.com.
  2. Koble fritidskortet til arrangørsiden.

Målet med fritidskortet er å bidra til at ALLE barn og unge får en aktiv fritid!

Publisert: 21.09.2020 12:00 Sist endret: 21.09.2020 12:02