Digitalisert utsendelse av faktura

Avtalegiro, e-Faktura, Vipps, Digipost

Levanger kommune er i ferd med å gjennomgå sine tjenester med sikte på økt bruk av digitale verktøy.

Dette gjøres for å effektivisere og å redusere kostnader.

Hvilke konsekvenser har dette for deg?

Den nye løsningen innebærer at alle faktura blir forsøkt sendt digitalt, som Avtalegiro, eFaktura, Vippsfaktura, eller via digital postkasse (Digipost). Hvis dette ikke er mulig blir fakturaen levert som papirfaktura i postkassen din.

Avtalegiro og eFaktura går som tidligere dersom du har avtale på dette med banken din.

• Faktura via Vipps
    Hvis du er vant til å få faktura i postkassen din, vil du nå kunne få fakturaen som Vippsfaktura.
    Dette forutsetter at du benytter Vipps og at du har aktivert tjenesten under Betalingsvalg.
  • Faktura i Digipost
    Hvis du er vant til å få faktura i postkassen din, vil du nå kunne motta fakturaen som digital post i Digipost
    Dette forutsetter selvsagt at du allerede har en digital postkasse (Digipost) og at du ikke har reservert deg mot mottak av digital post fra det offentlige.

Klikk for video

Publisert: 17.12.2018 09:47 Sist endret: 17.12.2018 12:45