Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Bli med å nominer kvinner til MittNett-prisen 2022!

MittNett-prisen skal deles ut også i år.  Kjenner du noen kvinner som har utmerket seg i arbeidet for samfunnet eller i næringsutvikling, vil vi gjerne høre fra deg. 

Du kan enten nominere enkeltpersoner, bedrifter eller organisasjoner. Vi leter etter gode kandidater fra Verdal, Levanger og Steinkjer. Send oss gjerne dine forslag allerede i dag. 

Formålet med MittNett-prisen er å stimulere til økt nytenkning og nyskapning, og bidra til å utvikle en positiv «gründerånd». MittNett-prisen skal sette søkelys på betydningen av kvinner som gründere i sammenheng med utvikling av arbeidsplasser og næringsliv. Evne til å bruke sin kunnskap, kreativitet og risikovillighet vil stå sentralt.

Disse kriteriene legges til grunn ved vurdering av de nominerte:     

  • Kandidaten har oppnådd synlige og konkrete resultater 
  • Ideen har ambisjoner om aktivitet, arbeidsplasser og vekst   
  • Ideen bør ha potensiale for kommersialisering eller utvikling   
  • Ideen skal være bærekraftig   

Kandidatene blir vurdert av en uavhengig jury som består av Proneo og næringsforeningene i Verdal, Levanger og Steinkjer. 

Bakgrunn for opprettelse av «MittNett-prisen»:
MittNett ble stiftet som en frittstående og upolitisk forening i oktober 2003 med formål om økt engasjement for samfunns- og næringsutvikling, gjennom å skape stimulerende arenaer for samhandling mellom kvinner. MittNett-prisen er en årlig pris på kr 10 000,- og er et bidrag fra «Mittnett» ved oppløsningen av organisasjonen i 2019.

Skjema for nominering finner du hos www.proneo.no:
Kvinner kan nomineres til å motta kr 10 000 - Proneo

Frist for å sende inn begrunnede forslag: 1.oktober 2022.
For mer info om prisutdelingen kontakt gjerne Proneo AS v/ Heidi Totsås. Prisen vil bli delt ut i forbindelse med en av næringsforumenes sine næringslivsarrangement.   


Fjorårets vinner av Mitt-Nett-prisen: Katrine Ingebrigtsen fra Treetop EknePublisert: 09.09.2022 10:50 Sist endret: 09.09.2022 10:53

Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051