Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Personvern

Informasjonskapsler (Cookies) på Levanger kommunes nettsider


Levanger kommune bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på  www.levanger.kommune.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, som for eksempel  www.levanger.kommune.no. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom din datamaskin og  www.levanger.kommune.no hver gang du ser på en nettside. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret og vi kan ikke identifisere enkeltbrukere. I forhold til den norske Ekom-loven er samtykke gitt så lenge innstilinger i nettleseren er satt til å godta informasjonskapsler og det finnes informasjon om bruk av disse på nettsiden. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Informasjonskapsler som benyttes av Levanger kommune


ASP.NET_Sessionld:

Informasjonskapselen brukes for at publiseringsløsningen vår skal fungere. Informasjonskapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

__utmz:

Informasjonskapselen ser på hvor du kom fra (søkeord, nøkkelord, link etc.) når du landet på våre sider. Levanger kommune bruker Google Analytics for å lese slik informasjon.

__utma:

Informasjonskapselen registrerer hvor mange ganger du har vært inne på våre sider.

__utmb og __utmc:

Informasjonskapslene registrerer hvor lenge du befinner deg på våre sider, og hvor lenge du var der. Disse informasjonskapslene slettes når du forlater våre sider.

__utmt:

Informasjonskapselen kontrollerer antall forespørsler. Disse slettes etter 10 minutter.

EPiServer innlogging

Informasjonskapselen gir tilgang til EPiServer om man er innlogget (gjelder kun ansatte i Levanger kommune som har tilgang til EPiServer)
Til toppen av siden 

Publisert: 25.09.2018 10:28 Sist endret: 30.10.2019 10:48
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051