Vi har lansert podkast!

I dag slapp vi aller første episode av vår nye podkast LesLitt. Dette er et prosjekt vi har fått støtte til av Nasjonalbiblioteket, og framover vil vi slippe én episode i uka.

De første episodene vil vi bruke til å presentere oss selv, men etter hvert vil podkasten fokusere mer på formidling av alt det biblioteket tilbyr.

Du kan finne alle publiserte og fremtidige episoder her:

Gjennom podkast ønsker vi å nå grupper vi ikke ser i biblioteket og på arrangementene våre, og vekke litteraturinteresse hos folk som kanskje ikke leser så mye. Med alle koronarestriksjoner har vi mistet mye av den gode samtalen om litteratur i biblioteket, så da må vi finne nye metoder for formidling. Nå får vi snakke litt mer om litteratur på en løs og ledig måte, og kanskje lytterne kan bli litt bedre kjent med oss bak skranken.

Biblioteket er mye mer enn bare litteratur, og det vil også vises i podkasten. I tillegg til bøker kommer vi til å anbefale både film og musikk. Etter hvert kommer vi også til å gå dypere i spesielle tema, sjangre og trender, og kanskje vi deler noen hemmeligheter fra bak skranken. Vi tar også gjerne imot tips fra deg som hører på, og disse kan sendes på epost til biblioteket@levanger.kommune.no.

Godt samarbeid med blant annet Ungdomshuset har ført til at vi kan spille inn podkastene i proft studio, og vi har til og med fått lokalprodusert jingle av kulturskolelærer og musiker Åsmund Gevik. Sånn har podkasten blitt et produkt vi er ordentlig stolte av, og som vi gleder oss til at du skal høre. Podkasten er tilgjengelig der du hører podkast!

…men hva er egentlig podkast? Til deg som er usikker: Det er rett og slett et radioprogram som du kan abonnere på. Last ned appen «podkaster» på iPhone eller Android, eller bruk Spotify om du har det. Søk i podkast-appen etter Levanger bibliotek og klikk på abonnér på LesLitt. Da får du en ny episode hver uke eller kan høre på de gamle akkurat når du vil.

Du kan finne alle publiserte og fremtidige episoder her:

Publisert: 06.04.2021 12:23 Sist endret: 06.04.2021 14:23

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors 10-18, fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051
Nettredaktør: Espen Rønning Ansvarlig redaktør: Yngvild S. Knudsen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av Levanger kommune Levanger kommune