Tegneseriekurs!

Som en del av sommerskoletilbudet til Levanger kommune, inviterer vi til tegneseriekurs på biblioteket!

Liker du å tegne og skrive? Biblioteket inviterer til todagers tegnekurs for 5. -7. klasse med den kjente tegneserietegneren, Tore Strand Olsen.

På dette kurset lærer du å lage dine egne seriefigurer, og alt du trenger for å skrive og tegne dine egne historier. Til slutt har du ditt eget lille tegneserieblad og tegneseriestripe. Kurset går over to dager. Det vil bli servert en enkel lunsj begge dager. Kurset er gratis, men du må melde deg på HER.

Litt om kursholderen:
Tore Strand Olsen har jobbet profesjonelt med tegneserier siden 1990. Han har tegnet for månedsbladet Pyton, Pondus, Nemi, Ernie, Forresten og Gorilla. Nå tegner han serien Ørn Bjørn & Jørn og gåtetegningene Gjett Hvilken Film i bladet Rutetid.

Sjekk ut flere gratis sommerskoletilbud på Levanger kommunes aktivitetskalender, Friskus.

Publisert: 18.06.2021 13:13 Sist endret: 18.06.2021 13:49

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-ons, fre 10-16, tors 10-18 Åpningstid: Lør-søn stengt Org.nr.: 938587051