Sommerles 2020

Det blir Sommerles i år også! Fra 1. juni til 31. august kan alle som går i 1. til 7. klasse og alle skolestartere, delta på Sommerles 2020!

Sommerles er en nettbasert, nasjonal sommerlesekampanje som skal inspirere og motivere barna til å lese gjennom sommerferien.

Fra 1. juni kan du lage deg en profil på sommerles.no, registrere bøker, få lesetips, følge med på hva vennene dine leser og lese sommerlesfortellingen.

Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller. For hver bok du leser og registrerer på sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Og selvsagt har vi premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på biblioteket. (På grunn av korona-stengingen vet vi ikke helt hvordan det blir med utdeling av de fysiske premiene ennå, mer info kommer når vi vet mer om åpning av biblioteket).

Husk at det bare er bøker som er lest i perioden mellom 1. juni og 31. august som kan registreres.

Sommerles avsluttes med en forestilling på biblioteket med Mari Moen Holsve 10. september kl. 18.

Publisert: 12.05.2020 08:20 Sist endret: 12.05.2020 09:17

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-Tor 9-18 Fre 9-16 Åpningstid: Lør 10-14 Søn stengt Org.nr.: 938587051