Toppbilde_bookbites

Sommerens kuleste lesekampanje

1. juni starter Sommerles - sommerens kuleste lesekampanje for barn fra 1.-7. klasse. Les bøker, få digitale trofèer og kule premier!

Sommeren er en fin tid til å lese bøker. Derfor vil vi invitere alle barn fra 1. til 7. klasse til å bli med på Sommerles! Kampanjen oppmuntrer til lesing og bibliotekbesøk gjennom sommeren. Sommerles går ut på at barn registrerer alle bøker de enten leser eller lytter til (høytlesing eller lydbok), sommeren igjennom. For hver bok som registreres, får deltakerne XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Barna kan få både kule digitale trofeer på nettsiden og hente fysiske premier på biblioteket. Inne på Sommerles.no er det en spennende fortelling om Asbjørn og Astrid, skrevet av Mari Moen Holsve.

Sommerles banner

Nettsiden Sommerles.no åpner 1. juni og kampanjen varer til 31. august. Før 1. juni, kan dere sjekke altom.sommerles.no for mer informasjon. Ta gjerne turen innom biblioteket for å få vite mer.

Publisert: 23.05.2022 08:00 Sist endret: 23.05.2022 09:20

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors10-18 , fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051