Toppbilde_leslitt

Les over 90 ukeblader og magasiner gratis!

Få tilgang til bestselgende ukeblader og magasiner fra Norge, Sverige og Danmark i appen Flipp.

Tilgang
Det er nødvendig å være tilkoblet bibliotekets trådløse nett for å få tilgang til ukeblader og magasiner. Tilgangen varer i sju dager og kan fornyes ved å komme innom biblioteket.

Registrering
Du registrerer deg med mobilnummer og selvvalgt passord. Dette skjer ved første gangs innlogging i det første bildet i appen/nettsida.

Om Flipp

• - Finnes som appen Flipp (Flipp Norge i App Store/Google Play) eller på https://blader.flipp.no
  • - 90+ ukeblader og magasiner på norsk, svensk og dansk
  • - Bla i utgavene som de er trykt, eller i artikkelvisning der skriftstørrelse kan endres
  • - Søkefunksjon og mulighet for utskrift av artikler eller f.eks. kryssord.

Funksjoner som kun finnes i appen:

• - Nedlasting av innhold for lesing når man ikke er på nett.
  • - Du kan også opprette:
       - Favoritter
       - Bokmerker
       - Oversikt over nedlastede utgaver
  • - Søk etter titler

Publisert: 14.12.2021 12:13 Sist endret: 14.12.2021 13:03

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors10-18 , fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051
Nettredaktør: Espen Rønning Ansvarlig redaktør: Yngvild S. Knudsen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av Levanger kommune Levanger kommune