Biblioteket har åpent som vanlig

Biblioteket har åpent som vanlig, men innfører noen skjerpende tiltak i forhold til Covid-19.

Vi ber om at alle våre besøkende følger smittevernsregler. Levanger kommune anbefaler sterkt bruk av munnbind på offentlige steder. De ansatte vil bruke munnbind. På grunn av skjerpede tiltak kan enkelte tjenester ta litt lenger tid enn vanlig. Arrangementer fram til 18. januar vil bli avlyst eller utsatt. Informasjon om nye datoer m.m vil komme fortløpende her og på Facebook. Vi låner ikke ut møterom eller tar i mot gruppebesøk i perioden fram til 18. januar.

Selvbetjening

Vi ber om at alle har med lånekort hvis man skal låne, og bruker våre selvbetjente tjenester så langt det er mulig. På automatene våre kan du låne, levere og administrere lånene dine.
Du kan enkelt administere dine lån hjemmefra ved å logge deg inn på dine sider.i søketjenesten Bibliofil. Du finner det under fanen Gjør det selv. på hjemmesiden. Her kan du søke i basen vår, bestille, reservere og fornye bøker og betale purringer.

Bestiller du en bok i Bibliofil, vil du få en SMS eller epost når boka er klar til å hentes på biblioteket. Da henter du boka på hentehylla og låner ut boka på automaten.
Du kan også laste ned Bibliofil-appen som i tillegg gir deg lånekortet på smarttelefonen. Denne finner du i AppStore og GooglePlay.

Les mer om våre digitale tjenester her.

Publisert: 04.01.2021 20:43 Sist endret: 08.01.2021 11:36

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors 10-18, fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051