Biblioteket har åpna igjen!

Bibliotekene på Innherred (Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Malm) har åpna dørene for publikum igjen. Etter å ha holdt stengt i over to måneder ble det fra tirsdag 2. juni igjen mulig å låne bøker på vanlig måte, selv om åpningstiden er annerledes og tilbudet begrenset.

Den 12. mars i år stengte folkebibliotekene i Steinkjer, Malm, Levanger, Inderøy og Verdal dørene for publikum. Koronastenginga ble vurdert som nødvendig for å hindre at viruset skulle spres ytterligere.

I begynnelsen av mai kunne leselystne og filmhungrige bestille bøker, filmer, tidsskrift og lydbøker – og hente bestillingen på bibliotekene. Nå åpner de dørene helt.

Åpningstider framover

Mandag: 10-15
Tirsdag: 10-15
Onsdag: 10-15
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-15

Strenge tiltak

Bibliotekene på Innherred har jobbet grundig med en felles plan for gjenåpninga. Smittevernledelsen i kommunene har godkjent planen.

Regler må brukerne forholde seg til:

1. Reserver gjerne bøker eller annet materiale via epost, telefon eller bibliotekets katalog på nett.
  2. Låner får beskjed på sms/epost når boka er tilgjengelig. Bøkene står da i reserveringshylla som vanlig, med lapp inni med reserveringsnummer og lånes ut på vanlig måte.
  3. Ved inngangen til biblioteket står håndsprit, og alle bes desinfisere hendene før de går inn på biblioteket.
  4. Materiale leveres i innleveringsluka på utsida.
  5. Vi oppfordrer til begrenset tid på biblioteket.
  6. Lånere skal i størst mulig grad benytte utlånsautomat. Spør om hjelp hvis du lurer på noe!
  7. Færre publikums-pc-er og sitteplasser er tilgjengelig p.g.a. smittevern.
  8. Oppfordrer til bruk av kontaktløs betaling eller ved bruk av kort på betalingsautomat

Publisert: 28.05.2020 09:25 Sist endret: 31.05.2020 14:35

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no