Korona og den norske krona

Fra Wuhan til Innherred - Hvordan klarte et virus å snu opp ned på økonomien både globalt, nasjonalt og lokalt? Hvilke ringvirkninger har det fått for små bedrifter på Innherred? Og kan nye måter å tenke økonomi gjøre oss bedre rustet for framtidige verdensomspennende kriser?

Til biblioteket kommer professor i økonomi ved NTNU, Jon Olaf Olaussen, professor i økologisk økonomi ved Nord universitet, Ove D. Jakobsen, daglig leder for Fæby bryggeri, Jørund Eggen og redaktør i Innherred, Roger Rein.

Arrangementet er gratis, men grunnet COVID-19 må alle bestille billett på forhånd. Billett må fremvises ved inngang.

Finn billetter her
Lenke til arr: https://fb.me/e/47MfHglmH

Starter: onsdag 13. oktober 18:00
Slutter: onsdag 13. oktober 20:00