nullmobbing_topp_bla

Kulturprisen 1998 - Vidar Venås

Hovedutvalg for kultur og miljø, vedtak i sak 71/1998

Kulturprisen er utdelt etter en samlet vurdering. Det er lagt vekt på vinnerens innsats for kulturen, kvaliteten på arbeidet, evnen og viljen til løsningsorientert nytenking, formidlingsevne og evne til å sette fokus på kulturen.

Vidar Venås tildeles Levanger kommunes kulturpris for 1998.

Vidar Venås har i tillegg til selv å utøve aktiv idrett, markert seg som en idrettsadministrator som har lagt ned en usedvanlig stor innsats i idrettsarbeid på ulike nivå og i ulike sammenhenger.

Det mangeårige arbeidet i orienteringsavdeling i Frol idrettslag er et godt eksempel. Utviklingen av turorienteringen gjennom 28 år, inkludert arbeidet med Hårskall-kartet, viser hans særlige evne til å omfatte mange grupper, fra utøvere på høyt nivå til mosjonister. Som byggeleder for utbygginga av Skallstuggu, ledet han et prosjekt som ga turfolket i Levanger et forbedret utgangspunkt for turer både sommer og vinter, samtidig som det ble en verdifull tilvekst for den aktive idretten i distriktet.

Vidar Venås var aktivt med i oppbyggingen av Levanger Håndball-klubb og har de senere år vært leder for klubben. Både klubbens idrettslige prestasjoner og organiseringen av klubbens virksomhet gir klare beviser på kvaliteten av arbeidet som er nedlagt. Vidar Venås har vært en sentral drivende kraft.

Naturlige lederegenskaper gjør Vidar Venås til en person som det er lett og givende å samarbeide med. Han er fortsatt en pådriver innenfor det frivillige idrettsarbeidet og ser ikke mørkt på å ta tak i nye utfordringer.

Publisert: 06.11.2009 17:09 Sist endret: 06.11.2009 17:11
Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051
Nettredaktør: Åsmund Brygfjeld Ansvarlig redaktør: Ola Stene Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS