topp_forjulsmartna

Spillemidler - sjekkeskjema

Planlegger du å søke spillemidler til høsten? Ny frist 18.04.17

Det er et krav fra Kulturdepartementet at anlegg som det søkes spillemidler til skal være en del av en vedtatt kommunal plan som omfatter idrett og fysisk aktivitet.

Ved årlig innmelding av nye anlegg til Handlingsprogram anlegg benyttes Sjekkeskjema for idrettsanlegg (word). Sjekkskjemaet skal sikre at mål og strategier for videre anleggsutvikling blir ivaretatt. Dette skal stimulere til økt samarbeid på tvers av lag og på tvers av kommuner. Anlegg tas ikke inn i Handlingsprogrammet før disse spørsmålene er avklart.

Sjekkskjema fylles ut og sendes idrettskonsulenten innen 18. april 2017.

Årshjul spillemidler gir en oversikt over gangen i prosessen med å søke spillemidler:

Klikk for større Årshjul spillemidler

Temakveld spillemidler for Levanger og Verdal arrangeres i år i Levanger FK sin lokaler på Moan onsdag 10. mai 2017. Mer informasjon om program og påmelding kommer, men viktig at dere som søker / planlegger å søke spillemidler holder av kvelden allerede nå. Gjennomføring av en slik kveld er obligatorisk for alle som søker spillemidler!

Ta kontakt med idrettskonsulenten for mer informasjon!

Kjersti Nordberg - klikk for personkort
Kjersti Nordberg
idrettskonsulent

Publisert: 27.04.2015 12:06 Sist endret: 07.04.2017 10:20