Nytt kommunikasjonssystem fra skolestart 2018

SchoolLink er en digital tjeneste for kommunikasjon mellom barnehage/SFO/skole og foresatte i Levanger kommune som erstatter Mobilskole. Tjenesten skal være den primære kommunikasjonskanalen for skriftlig kontakt mellom skole og hjem.Tjenesten kan benyttes via webportal eller med egne applikasjoner for smarttelefon og nettbrett. Vi anbefaler alle å laste ned SchoolLink for foresatt app, da denne er enklest og raskest i bruk.

Hvordan ta i bruk SchoolLink :

1)  Last ned appen "SchoolLink for foresatte" via Google Play (Android) eller AppStore (Apple)
2)  Første gang må dere logge på med ID-porten (dere får så tilbud om å sette en selvvalgt PIN-kode for senere innlogging)
3) Les gjennom veiledningen som man må trykke seg gjennom første gang. Denne ligger også lageret i appen og kan leses flere ganger. Dersom dere heller velger å bruke webportalen må dere logge på med ID-porten hver gang.

Funksjoner i SchoolLink:
- sende og motta meldinger mellom hjem og barnehage/sfo/skole
- egen funksjon for å melde fravær- mulighet for å booke tid til foreldresamtaler
- svare på undersøkelser og innhente samtykker
For mer informasjon så anbefaler vi å se/ laste ned brukerveiledningen. Merk at bildene i brukerveiledningen kan være ulike de dere får opp. Dette skyldes at vi enda ikke har aktivert alle moduler/ funksjoner i løsningen.

Last ned brukerveiledning her.

Publisert: 06.08.2018 13:09 Sist endret: 30.08.2018 12:35

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no