Trude Nøst ny kommunalsjef for samfunnsutvikling i Levanger

Fra 1. januar 2019 (Pressemelding)

Klikk for større fotoTrude er 49 år, utdannet sivilagronom fra Norges Landbrukshøgskole på Ås og Master i kunnskapsledelse fra Copenhagen Business School. Hun er i dag fylkesdirektør for plan og næring i Trøndelag fylkeskommune. I fylkeskommunen har hun ansvar for regionalt planarbeid og planforvaltning, næringsutvikling og kulturminnevern. Områder hun også vil få ansvar for i Levanger kommune.

Kommunalsjefen for samfunnsutvikling i Levanger har videre ansvar for de kommunaltekniske områdene, kultur, arealforvaltning og landbruk, samt innvandrertjenesten. Hun vil inngå i rådmannens lederteam og også være stedfortreder for rådmannen.

Trude bor på Ytterøy og har tidligere vært landbrukssjef og kommunalsjef for oppvekst i Levanger kommune. Hun har også erfaring som både kommune- og fylkespolitiker. Vi er svært glad for å få Trude Nøst i en slik nøkkelrolle for utviklingen av Levanger-samfunnet, sier rådmann Ola Stene. Det var 8 søkere til stillingen. Trude vil tiltre stillingen fra nyttår 2019.

Publisert: 12.10.2018 14:09 Sist endret: 12.10.2018 14:55

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051
Nettredaktør: Åsmund Brygfjeld Ansvarlig redaktør: Ola Stene Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS