Sikker innlevering av dokumentasjon

Med eDialog, kan du trygt sende brev og dokumenter

Å sende dokumenter via e-post kan være en usikker kanal, og kan i verste tilfelle stoppes i spamfilter. Med eDialog, kan du trygt sende brev og dokumenter til Levanger kommune selv om de er unntatt offentlighet!

NB! - For å benytte tjenesten, må du logge inn med ID-porten (BankID, MinID m.v.).

Klikk for å logge inn

Slik fyller du ut skjema:

• Velg om du er privatperson/innbygger (fødselsnummer), eller om du representerer en virksomhet (organisasjonsnummer).
  • Obligatoriske felt er merket med * (rød stjerne).
  • Gi en god beskrivelse av forsendelsen din. Kommentarfeltet legges inn som et eget vedlegg til forsendelsen din.
  • Er kommunens saksnummer kjent, vennligst skriv dette i feltet «tittel» sammen med tittel på innsending.
    Eksempel: «2016/256 – Byggesak»
  • Husk å laste opp relevante vedlegg.
    NB! – Godkjente filformat er kun PDF.
  • Klikk på «send sikkert til Levanger kommune». Du vil da motta en kvittering på mail.

Forsendelse av dokumenter hjemlet «Unntatt offentlighet»
Tjenesten er godt egnet til å sende inn dokumenter merket «unntatt offentlighet» til Levanger kommune. Kanalen er kryptert og avsender autentisert, og filene i forsendelsen lagres direkte i kommunens sak/arkivsystem.
NB! – Husk å merke tittelfeltet med «UO» i tillegg til sakstittel.

Slik kan du omgjøre et dokument til PDF-format:
For Word-dokument velger du «Lagre som» og deretter filtype PDF. LibreOffice og OpenOffice har en egen knapp på verktøylinja som heter «Eksporter til PDF».

Du skal ikke bruke eDialog hvis:

Publisert: 29.10.2018 10:04 Sist endret: 29.10.2018 10:41

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no