nullmobbing_topp_bla

Digital postkasse

Levanger kommune sender som hovedregel post digitalt.

Levanger kommune sender som hovedregel post digitalt. Det sparer miljøet, og gjør saksbehandlingen raskere. Skaff deg digital postkasse og få post fra kommunen rett til din mobil eller datamaskin.

Med en digital postkasse får du en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post digitalt. Det kan være brev med vedtak, helseopplysninger eller annen sensitiv informasjon. Det offentlige kan ikke bruke vanlig e-post til å sende slik informasjon, og ønsker at flest mulig oppretter en digital postkasse.

Opprett digital postkasse på norge.no - Veiviser til offentlige tjenester på nett.

Fordeler:

• Få posten raskere enn på papir
  • Posten blir lagret trygt og du slipper å rote den bort
  • Posten blir tilgjengelig over alt der du har tilgang til internett
  • Du sparer miljøet med mindre avfall og transport.

Publisert: 23.03.2018 09:04 Sist endret: 23.03.2018 09:12

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051
Nettredaktør: Åsmund Brygfjeld Ansvarlig redaktør: Ola Stene Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS