nullmobbing_topp_bla

Lille prins: ser du min stjerne blinke?

Familieforestilling

Kulturskolen i Levanger inviterer til familieforestilling «Lille prins: ser du min stjerne blinke?» basert på en bok av Antoine de Saint-Exupéry «Den lille prinsen».

En pilot krasjlander i Sahara-ørkenen. Tørst og alene møter han en mystisk gutt fra en fjern asteroide som forteller ham om sin reise blant stjernene.

"Den lille prinsen" av Antoine de Saint-Exupéry er en av verdens mest leste og avholdte bøker, kjent for sin poetiske fortelling. Boka har solgt 140 millioner kopier på verdensbasis, og er oversatt til 250 språk. Historien fortelles fra barns ståsted, men selv om teksten er enkel er temaene kompliserte, filosofiske og dyptfølte og gjelder betraktninger rundt hva som er grunnleggende viktig i livet. Med over 30 aktører, drama- og danseelever, er det mye å glede og undre seg over både for store og små.

Klikk for større plakat

Starter: mandag 18. desember 18:00
Slutter: mandag 18. desember 19:30
Sted: Festiviteten