Skriv ut med Princh

Levanger bibliotek har tatt i bruk utskriftsløsningen Princh. Nå har du muligheten til å skrive ut fra egen pc, nettbrett eller smarttelefon, og betale for dine utskrifter på nettet.

Alle våre publikumsmaskiner benytter også Princh som utskriftsløsning. Vår printer-id er: 101436

Pris for utskrifter er som før:
A4 i sort/hvitt: 3,- per ark
A4 i farge: 10,- per ark

Skriv ut fra våre publikumsmaskiner
Finn dokumentet/ene du vil skrive ut. Trykk på utskrift, og en rute spretter opp. I denne ruten velger du om det skal være utskrift i farger eller i sort/hvitt, samt hvor mange kopier du skal ha. Til slutt velger du betalingsmåte. Du kan velge å betale  med bankkort eller bestille utskrift. Velger du kortbetaling, starter utskriften umiddelbart etter betaling. Bestiller du utskrift må du betale i skranken, og en ansatt starter utskriften.

Skriv ut fra egen maskin - hjemme eller på biblioteket
Gå til print.princh.com. Skriv inn vår printer-id: 101436, og last opp dokumentet. Betal med bankkkort eller bestill utskriften. Velger du kortbetaling, starter utskriften umiddelbart etter betaling. Bestiller du utskrift må du betale i skranken, og en ansatt starter utskriften.

Skriv ut fra nettbrett eller smarttelefon
Last ned og installer appen Princh fra App Store eller Google Play. Når du har installert appen kan du skrive ut egne lokale filer på din telefon eller nettbrett. Betaling foregår på samme måten som over.

NB! Valget med å bestille utskrift og betale i skranken kan kun gjøres når biblioteket er bemannet. Under meråpent må utskrifter betales på nettet eller i appen.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe rundt Princh.

Publisert: 29.05.2018 10:58 Sist endret: 14.06.2018 08:55

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-Tor 10-18 Fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14 Søn stengt Org.nr.: 974035928